Bereikbaarheid - Land van Valkenburg

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Bereikbaarheid


 
 
Openbaar vervoer
Het museum is gelegen in het centrum van Valkenburg en per trein en bus goed bereikbaar. Het is ongeveer 10 minuten lopen naar het museum vanaf het station.

 
Eigen vervoer
In de parkeergarage kunt u o.a. parkeren met stadsparkeren.nl.  
 
Hieronder vindt u voor uw navigatie de straatnamen van de parkeerplaatsen. Vandaaruit is het 5 à 10 minuten lopen naar het centrum, waar het museum ligt.
 
Vanuit Maastricht of Geleen is Valkenburg bereikbaar via de A2 en vervolgens de A79. Via de afslag Valkenburg rijdt u naar de Prinses Margrietlaan of de Prins Bernardlaan (2 grote parkeerterreinen).
 
Vanuit Heerlen is Valkenburg bereikbaar via de A79. Via de afslag Valkenburg-Centrum rijdt u naar de Stationsstraat (Q-park bij het station), de Spoorlaan (na het station) of de St.-Pieterstraat (parkeergarage). Indien u de andere afslag neemt, Valkenburg-Houthem, dan rijdt u naar de Prinses Margrietlaan of de Prins Bernardlaan (2 grote parkeerterreinen).
 
Vanuit Schin op Geul vindt u parkeerplaatsen op het Berkelplein, Burgemeester Henssingel (Valkenheim) en de St.-Pieterstraat (parkeergarage).
 
Vanuit Berg en Terblijt vindt u een grote parkeerplaats bovenaan de Cauberg.
 

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu